Decembarska ponuda

Na svaku uslugu digitalnog zlatotiska

odobravamo popust 20%

O nama

Preduzeće X-Tema je osnovano 2000. godine i renomirani je proizvođač suvenirskih i gift proizvoda sa sedištem u Beogradu. Svoju ponudu bazirali smo na originalnim konceptima, (funny, sentimental, personalizovani, motivacioni, kućni ljubimci, sport, turistički...) tematski profilisanim koji obuhvataju sve ciljne grupe. Svaki koncept prate multifunkcionalni stalci svih veličina.

Proizvodi su prepoznatljivi po kvalitetnoj realizaciji i originalnom dizajnu. Osim toga, X-Tema nudi i uslugu štampe, CNC obrade, laserskog sečenja, pečenja štampe na keramici i staklu, kao i sve vrste grafičke dorade.

Proizvodni pogon obuhvata 1500m2 i opremljen je najsavremenijim mašinama za sve tipove realizacije. Tim obuhvata 35 stalno zaposlenih. %90 prodaje predstavlja izvoz u zemlje Evropske unije i regiona: (Holandija, Francuska, Nemačka, Norveška, Češka, Hrvatska, Slovenija, Italija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina...).<

Na tržištima Hrvatske i Slovenije postigli smo izuzetne rezultate u trgovinskim lancima DM, Muler, Špar, Kaufland, Bauhaus, TIsak, Plodine, Narodne novine, Pevec, INovine, Leclerc, office& more...

Kreativna rešenja

Dizajn studio X-Teme okuplja renomirane dizajnere i ilustratore koji prate svetske trendove. Zahvaljujući njima, ponuda je studiozno prilagođena ciljnoj grupi, uvek originalna i atraktivna i redovno se osvežava novim brendovima.

Multifunkcionalni sistemi za izlaganje robe

Tim dizajnera X-Teme konstantno radi na novim rešenjima stalaka kako bi se na najbolji način prilagodili zahtevima klijenata. U ponudi su različiti oblici i veličine stalaka (pultni, zidni, rotirajući totemi, fiksne gondole...). Svi stalci iz ponude su svojim dizajnom prilagođeni kompletnom asortimanu što im daje veliku prednost u kontekstu primene (kada postoji potreba za zamenom određenog brenda nekim drugim ili zamenom kompletne ponude, reklama je jedini element stalka koji se menja).

X-Tema preduzece

© 2020 X-Tema | All Rights Reserved